Megrongálta volt férje autóját egy miskolci nő

Megosztás

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a nővel szemben folytatott le, aki volt férje autóját megrongálta egy konfliktus alkalmával – tájékoztat a police.hu.

Mint írják, rongálás megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást egy 47 éves miskolci nővel szemben. Történt ugyanis, hogy a válófélben lévő házaspár tavaly októberben – egy peres eljárással kapcsolatban – a bíróságra látogatott. Ez konfliktust szült kettejük között, a nő pedig úgy döntött, követi volt férjét autójával.

A férfinak feltűnt, hogy követik, ezért, hogy elkerülje a munkahelye előtti vitát, a belváros egyik parkolójába ment. Volt felesége ekkor kiszállt az autójából, és indulatosan többször megütötte és megkarcolta volt férje autóját egy kulcscsomóval, majd meg is rúgta a jármű lámpáját. A férfi ekkor értesítette a rendőrséget.

A nőt előállították a rendőrkapitányságra, és büntetőeljárást indítottak vele szemben. A Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek